Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes
og olivenolie eller tapenade

Tris di bruschette
Kr. 68

Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige
slags toppings – pesto, tomat og ostecreme.

Antipasto Italiano 
Kr. 138

Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.

Gamberoni all ’aglio 
Kr. 125

Sauteret kæmperejer med hvidløg.

Carpaccio di manzo 
Kr. 125

Tyndtskårede skiver af okseinderlår
marineret med olivenolie og citron.
Serveres med rucola og parmesanost.

Insalata caprese 
Kr. 110

Skiver af bøffelmozzarella og tomat.
Toppes med jomfruolivenolie, balsamico,
rødløg, oregano og frisk basilikum.

Vitello tonnato 
Kr. 125

Marineret kalveinderlår med kapers
og ansjoser i en lækker
tunmoussedressing.

Insalata italiana 
Kr. 85

Salat med friskskåret tomat, rødløg,
oliven, artiskokker, jomfruolivenolie,
balsamico, oregano og frisk basilikum.