Forretter
Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes
og olivenolie eller tapenade
Tris di bruschette
Kr. 68
Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige
slags toppings – pesto, tomat og ostecreme.
Antipasto Italiano Kr. 138
Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.
Gamberoni all ’aglio Kr. 125
Sauteret kæmperejer med hvidløg.
Carpaccio di manzo Kr. 125
Tyndtskårede skiver af okseinderlår
marineret med olivenolie og citron.
Serveres med rucola og parmesanost.
Insalata caprese Kr. 110
Skiver af bøffelmozzarella og tomat.
Toppes med jomfruolivenolie, balsamico,
rødløg, oregano og frisk basilikum.
Vitello tonnato Kr. 125
Marineret kalveinderlår med kapers
og ansjoser i en lækker
tunmoussedressing.
Insalata italiana Kr. 85
Salat med friskskåret tomat, rødløg,
oliven, artiskokker, jomfruolivenolie,
balsamico, oregano og frisk basilikum.